Image

Cégünk 35 év nyomdai múlttal van jelen a hazai piacon és mára már megrendelőink széles köre és elégedettsége bizonyítja hogy sikerült megtalálni helyünket nyomdai szolgáltatók sorában.

A kezdeti időszakban saját gépparkunkkal elégítettük ki a megrendelők igényét - ez a megrendelések számának növekedése miatt egy pár év után behatárolta a „napi rutin” szintjén elkészíthető termékek körét, nehezítette a rövid átfutási idők és a jó árak szinten tartását. Ez új kihívás elé állított minket és szükségessé tette egy másfajta szemlélet kialakítását. Bővítettük partnereink körét a feladatok naprakész ellátásáért és ezzel együtt az általunk előállított termékek választékát is.

Az elmúlt években a nyomdaipar és benne a nyomdaipari szolgáltatók szerepe megváltozott - bár alapvetően még mindig a papírból készült termékek jelentették a kínálatot, az igények és a technológiák körének bővülése jelentős változásokat eredményezett. Természetes, hogy a megrendelők lehetőleg egy helyen szeretnék megkapni egy-egy átfogóbb reklámjuk, ismertetőjük teljes eszköztárát. Ennek eredményeképpen az elmúlt években kiszélesítettük üzleti szolgáltatásaink körét és kapcsolatainkat, ily módon lehetővé vált, hogy megrendelőink összetettebb igényeit is közvetlenül kielégíthessük.

Kínálatunkban tehát már nem csak a hagyományos, papíralapú nyomdai termékek előállítása szerepel, hanem ezzel párhuzamosan egyéb arculathordozók (reklámtermékek, kiállítási, üzleti és jármű dekorációk, ponyvák, zászlók, molinók, ajándéktárgyak és még sok egyéb) is, valamint nem utolsó sorban az elmúlt évek feltörekvő igénye: webes arculat, anyagok kezelése és természetesen a weboldal készítés is.

Ezek megvalósításához magunk végezzük a grafikai tervezést és a nyomdai előkészítést, amelynek során arra törekszünk, hogy az általunk megvalósított anyagok nemcsak a képernyőn legyenek látványosak, hanem megfeleljenek a gyakorlati kivitelezhetőség, használhatóság és nem utolsósorban a tartósság kritériumainak is.

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK!

hogy a tömegáru is a kis példányszámú, egyedi munkák minőségi, esztétikai jegyeit hordozza, ezért arra törekszünk, hogy megrendelőink arculatát, eszmeiségét, a nyomdai termékek által megjeleníteni kívánt információikat maximálisan személyre szabva közvetítsük.

Lényeges követelménynek tartjuk, hogy mindenkor a megrendelők anyagi lehetőségeihez igazítsuk termékeinket, a rendelkezésre álló eszközökből a legoptimálisabb terméket hozzuk létre.
a vevői igények minél szélesebb körű kiszolgálása új technológiák alkalmazása, naprakészen tartása, termékkínálatunk folyamatos bővítése és versenyképes megoldások alkalmazása, hogy megrendelőink komplett megoldásokat kapjanak egy kézből.

Minden megrendelés teljesítése legyen ajánlás újabb megrendelőkhöz, megrendelésekhez.

HÍVJON MINKET...

+36-20 947-2956

VAGY ÍRJON NEKÜNK!

A mezők és az ellenőrző kérdés kitöltése kötelező!