Nyomdai anyagleadás

Kétféle megrendelőről beszélhetünk ebben az esetben:

  1. aki már intézett nyomdai anyagleadást
  2. és aki nem ...

A gyakorlott megrendelő számára már ismertek a szükséges paraméterek, ezért ezeket itt nem kívánjuk részletezni mivel nagy általánosságban megegyeznek a legtöbb nyomda által kért paraméterekkel. Ha ennek ellenére bármilyen kérdés merül fel - egyeztessen velünk! Amennyiben a leadott anyag valamilyen szempontból mégsem megfelelő úgy ezt jelezzük megrendelőink számára!

Aki még nem jártas ezekben a kérdésekben annak készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén vagy személyesen. Ha költségmegtakarítási vagy egyéb okból önmaga kívánja a nyomdába szánt anyagát megszerkeszteni, előzetesen kérjen tanácsot!

FONTOS:

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET a nem megfelelő anyagleadásból eredő hibákért. Általunk észrevett problémák esetén felhívjuk a megrendelő figyelmét a szükséges javításokra és új anyagot kérünk. Ha ez nem megoldható, kérésre külön díjazás ellenében kijavítjuk az anyagot.

A World, Powerpoint és hasonló "irodai" vagy egyéb nem professzionális szerkesztőkkel készített anyagok az esetek 80-90 %-ában NEM ALKALMASAK közvetlen nyomdai használatra, így ezeket többnyire újra fel kell dolgozni.